Vakantieparken

Dat het niet altijd een individueel gelegen vakantiehuis hoeft te zijn, bewijst het succes van de vele vakantieparken in Europa. Of het nu gaat om een stacaravan, een aparte cottage, een bungalow of glamping, de mogelijkheden zijn enorm. De grootste keuze aan vakantieparken vind je bij volgende aanbieders:

LOADING
 • BungalowExperts

  bungalowexperts

  BungalowExperts.nl heeft een ruim aanbod vakantieparken in Nederland en enkele in België en Duitsland. Per park vind je een handig overzicht met scherpe en uitnodigende foto's. Voor elk park geven ze telkens een all-in prijs waardoor het eenvoudig vergelijken is! Een vrij jonge organisatie die een echte meerwaarde tracht te bieden: een leuke aanwinst en een goede aanrader voor de liefhebbers van vakantieparken.

  bekijk het aanbod
 • Francecomfort

  francecomfort

  Op de knappe website van Francecomfort vind je vakantieparken in verschillende streken van Frankrijk, voornamelijk in het zuidwesten van het land. Ze hebben een mooi aanbod aan goed uitgeruste vakantiewoningen, veel voorzieningen in de parken en ook de ligging is strategisch gekozen omwille van de vele recreatiemogelijkheden in de nabije omgeving. Een topper!

  bekijk het aanbod
 • Center Parcs

  Center Parcs

  Op het gebied van tussendoor-vakanties is Center Parcs marktleider binnen Europa. Wat in 1968 begon met dertig bungalows in de natuur is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal concern met 13 parken, waarvan er zes zijn gesitueerd in Nederland, twee in België, drie in Frankrijk en twee in Duitsland.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Ook Casamundo biedt naast vakantiehuizen ook vakantieparken aan in heel Europa. De keuze is heel groot, je krijgt een uitgebreide beschrijving en ze hanteren scherpe prijzen. Deze website is zeker een verkenning waard!

  bekijk het aanbod
 • Vacanceselect

  vacanceselect

  Vacanceselect is een reisorganisatie uit Nederland, die autovakanties naar twaalf Europese bestemmingen verkoopt. De accommodaties die ze verhuren variëren van compleet ingerichte bungalowtenten tot luxe villa’s met zwembad. Daarnaast hebben ze twee eigen kampeerformules: Selectcamp en Camp2Relax.

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  Bij atraveo, onderdeel van TUI (Arke, Jetair) kan je bij elke bestemming het criterium 'alleen vakantiecomplexen' aanvinken, waarna je een overzicht krijgt van alle vakantieparken in hun aanbod. Ruime informatie per park en goede prijzen.

  bekijk het aanbod
 • GoParcs

  goparcs

  GoParcs.nl biedt een geslaagde website met diverse mooie en verzorgde vakantieparken in ondermeer Nederland en Frankrijk. Wat deze site bijzonder maakt, is de flexibiliteit op het vlak van aankomst- en vertrekdagen!

  bekijk het aanbod
 • Sunparks

  Sunparks

  Naast 4 parken in België bezit Sunparks ook 2 parken in Nederland en 2 in Duitsland. In de privacy van een eigen villa geniet u in alle vrijheid van uw vakantie. Als onderdeel van de groep rond Center Parcs en Pierre & Vacances staan deze park garant voor een goede kwaliteit.

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  villaXL

  VillaXL laat je kiezen uit een honderdtal vakantieparken in voornamelijk Frankrijk, België en Nederland. Je krijgt een handig overzicht van de beschikbare accommodaties per park met ondermeer fotoreportage en sterrenquotering.

  bekijk het aanbod
 • Landal

  landal

  Landal beschikt over 68 vakantieparken in België, Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, en Tsjechië. Zeven parken beschikken over campings, met in totaal ruim 1500 kampeerplaatsen. Landal GreenParks onderscheidt zich door het open karakter van de parken. Rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken van de parken en tevens de belangrijkste beweegredenen waarom gasten voor Landal kiezen.

  bekijk het aanbod
 • Pierre & Vacances

  Pierre & Vacances

  Pierre & Vacances is gekend omwille van de zowat 16 vakantieparken die ze onder eigen naam uitbaten in Frankrijk. Ze hebben ook nog enkele parken in Spanje.

  bekijk het aanbod
 • Aan Zee

  Aan Zee

  Aan Zee verhuurt enkel in Nederland, waar ze huisjes verhuren in meer dan 170 vakantieparken. Deze aanbieder maakt deel uit van de groep rond VillaXL.

  bekijk het aanbod
 • Roompot

  Roompot

  Ooit begonnen als mooi vakantiepark in Zeeland, maar inmiddels uitgegroeid tot een aanbieder van zowat 150 vakantieparken met in totaal meer dan 1000 accommodaties, verspreid over 11 landen.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Belvilla behoort tot de marktleiders in de Benelux in verhuur van vakantiehuizen. Ze hebben echter ook een ruime keuze van zowat 5000 woningen in diverse vakantieparken in Europa. Kwaliteit verzekerd!

  bekijk het aanbod
 • Vakantiekraker

  vakantiekraker

  Het Nederlandse 'Vakantiekraker' profileert zich als dé aanbieder van voordelige vakantieparken. Je vindt bij hen vakantieparken in België en Nederland aan 'bodemprijzen' die je meteen online kan boeken. Het bekijken waard.

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  Bungalow.net

  Ook Bungalow.net laat je kiezen uit een hele ruime keuze aan woningen in vakantieparken. De meeste parken liggen in Frankrijk, Nederland, Italië en Duitsland, maar ook in de rest van Europa zijn ze vertegenwoordigd.

  bekijk het aanbod
 • Happy Home

  happy home

  Happy Home is actief in vrijwel heel Europa met zowel vakantiehuizen als vakantieparken. Mooie website met telkens een grote fotoreportage en een vlotte procedure om te boeken.

  bekijk het aanbod
 • Topic Travel

  topic travel

  Het Nederlandse Topic Travel Vakantiehuizen is als reisorganisatie al jaren gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen. Ze bieden ook huisjes in vakantieparken aan, vooral in Zuid-Europa.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Gekende en betrouwbare bemiddelaar in het huren van vakantiehuizen in heel Europa. Op het vlak van vakantieparken zijn ze voornamelijk actief in België, Nederland en Duitsland.

  bekijk het aanbod
 • Bungalowspecials

  bungalowspecials

  Op BungalowSpecials.nl worden de beste aanbiedingen van meer dan 350 bungalowparken met hoge kortingen aangeboden. Het aanbod is verdeeld over Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. BungalowSpecials.nl biedt aanbiedingen van alle grote ketens aan.

  bekijk het aanbod
 • Heerlijke huisjes

  heerlijke huisjes

  Bij het Nederlandse heerlijkehuisjes.nl vind je, naast een ruime keuze aan private vakantiewoningen over heel Europa, ook een mooi aanbod aan vakantiehuisjes in vakantieparken in Nederland, Duitsland en andere landen.

  bekijk het aanbod
 • Zomerhuisje

  zomerhuisje

  Zomerhuisje.nl focust op vakanties in de bergen. Ze laten je kiezen uit vakantiehuizen in Frankrijk, Italië en Oostenrijk, ondermeer ook gelegen in chaletparken. De organisatie maakt deel uit van het grotere chalet.nl/be.

  bekijk het aanbod

Vakantieparken