Vakantiehuis Spanje

Spanje blijft één van de populairste zonbestemmingen in Europa. Of je nu kiest voor het Spaanse vasteland, met z'n talrijke costas, een prachtig binnenland en heel wat historische steden, of je kiest voor een verblijf op de Balearen of Canarische eilanden, het land geeft je telkens opnieuw een reden om terug te keren. Bij volgende aanbieders vind je ongetwijfeld een geschikte vakantiewoning:

LOADING
 • Happy Home

  happy home

  Het Nederlandse Happy Home laat je kiezen uit niet minder dan 1450 vakantiewoningen verspreid over heel Spanje. De sterrenquotering bij elk huis, de uitgebreide fotoereportage en de gedetailleerde beschrijving dragen alle bij tot een prima gebruikservaring bij het boeken.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Het van oorsprong Duitse Casamundo heeft een overzichtelijke website met een heel ruim aanbod van meer dan 1000 vakantiehuizen in Spanje, zowel op het vasteland als op de Canarische Eilanden en de Balearen. Ze bieden ook een prijsgarantie: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug.

  bekijk het aanbod
 • TripAdvisor

  tripadvisor

  Iedereen kent inmiddels Tripadvisor omwille van de hotel- en restaurantreviews. Wat velen niet weten is dat je ook effectief kan boeken via Tripadvisor, niet alleen hotels maar ook vakantiehuizen. In Spanje hebben ze een heel ruime keuze, waaronder heel wat woningen die je elders niet terugvindt! Een verkenning waard.

  bekijk het aanbod
 • La Casita

  la casita

  La Casita is een relatief klein Nederlands kantoor. Ze verhuren vakantiewoningen in de streek van Malaga. Dankzij hun kleinschaligheid kunnen ze een heel persoonlijke service bieden en omdat ze de woningen verhuren in eigen beheer betaal je geen extra commissies en krijg je steeds actuele gegevens betreffende de beschikbaarheid.

  bekijk het aanbod
 • Comfortvilla

  comfortvilla

  Comfortvilla is een Nederlands bemiddelaar met een aanbod aan vakantievilla’s aan de Costa Brava, de Costa del Sol, de Costa Tropical en Mallorca. Een degelijke site met veel informatie over elke woning, die je uiteraard online kan boeken.

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Eén van de langst bestaande en meer bekende spelers op de markt met een aanbod van meer dan 3500 vakantiewoningen in Spanje. Bovendien hebben ze ook nog een mooie, overzichtelijke website met knappe en scherpe foto’s en (samen met Tripadvisor) commentaren van vorige reizigers, kortom een aanrader!

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  Bij atraveo, de specialist vakantiewoningen binnen de TUI-groep (Jetair / Arke) vind je maar liefst meer dan 22000 vakantiewoningen in Spanje! Geheel zoals je mag verwachten binnen deze professionele organisatie is de website heel overzichtelijk, met duidelijke informatie en een eenvoudige boeking.

  bekijk het aanbod
 • Topic Travel

  topic travel

  Het Nederlandse Topic Travel is als reisorganisatie al zowat 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vrijstaande vakantiehuizen, waarvan veel met eigen zwembad. Topic Travel beschikt over meer dan 700 vakantiewoningen in Spanje.

  bekijk het aanbod
 • Taha

  Taha

  Het Nederlandse Taha selecteert vakantiehuisjes weg van het massatoerisme, met nadruk op ligging, kwaliteit en sfeer. Sedert zowat 20 jaar zijn ze gespecialiseerd in vakantiehuizen in voornamelijk Andalusië, Levante en op de eilanden. Een prima en betrouwbare keuze.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  Vakantiehuis Spanje huren? Hoewel je bij 'chalet' meteen aan wintersport denkt, biedt chalet.nu ook mooie zomerhuizen aan, waaronder bijna 7000 in Spanje, de moeite waard om te verkennen, dus! De informatie bij elke woning is bijzonder volledig en duidelijk, met veel en goede foto's.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  De groep Novasol is een gekende en betrouwbare aanbieder actief in heel Europa en dus ook in Spanje. Omdat het een grotere operator is, heb je garantie op een ruime keuze. De site biedt bovendien ook heel randinformatie over het land zelf. Een goede site met bovendien een laagsteprijs-garantie!

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  villaXL

  Internationale speler die vakantiehuisjes aanbiedt in meerdere landen waaronder een veertigtal in Spanje. VillaXL is steeds op zoek naar de mooiere, gezelliger en meer bijzondere accommodaties en biedt huizen die elders niet verkrijgbaar zijn, zodat het steeds de moeite loont eens een kijkje te nemen.

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  bungalow.net

  Al sedert 1996 biedt het Nederlandse Bungalow.Net vakantiewoningen in Europa aan via internet. Ook in Spanje hebben ze een ruim aanbod van meer dan 3000 vakantiewoningen zowel aan de kust, in het binnenland als op de eilanden.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Belvilla is een bekende verhuurder in de Benelux. In Spanje heb je keuze uit bijna 1500 vakantiewoningen. Ze hebben een geslaagde en handige website waarop je eenvoudig kan selecteren op het gewenste criterium.

  bekijk het aanbod
 • Villas.com

  villas.com

  Wat nog maar weinigen weten is dat de succesvolle hotelvergelijker booking.com ook gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen. Op hun site villas.com vind je een heel ruime keuze aan vakantiehuizen over heel Spanje. Het boekingsproces voelt eerder aan alsof je een hotel reserveert maar verloopt wel vlot.

  ontdek Villas.com
 • Eliza was here

  eliza was here

  Het eigenzinnige 'Eliza was here' biedt als reisorganisatie zowel hotels en pensions aan als karakteristieke vakantiehuisjes en appartementen. Het verkennen van hun website is een ervaring op zich. Bovendien kan je bij hen vaak een pakket boeken inclusief vlucht.

  bekijk het aanbod
 • Heerlijke huisjes

  heerlijkehuisjes

  Vakantiehuisje Spanje? Het Nederlandse heerlijkehuisjes.nl biedt vakantiehuizen en appartementen aan in heel Europa. In Spanje vind je bij hen iets meer dan 100 huizen en appartementen. laat het beperkte aanbod je niet afschrikken om eens een kijkje te nemen, er zitten soms verrassend mooie huizen tussen!

  bekijk het aanbod
 • Basic Travel

  basic travel

  Basic Travel is een Nederlandse reisorganisatie die sedert 20 jaar actief is. Alle vakantiehuizen worden door hen persoonlijk bezocht. In Spanje bieden ze een kleine selectie van zowat 50 huizen te huur aan, verspreid over het land en voor elk budget.

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis Spanje