Vakantiehuis Portugal

Portugal biedt een unieke mix van zon, zee, strand en cultuur. Wil je een vakantiehuisje huren in de Algarve of in de streek rond Porto? Verken je liever het bloemeneiland Madeira vanuit een vakantievilla? Bij volgende aanbieders vind je een uitgebreide keuze aan vakantiewoningen Portugal:

LOADING
 • Casamundo

  casamundo

  Het van oorsprong Duitse Casamundo heeft een overzichtelijke website met een heel ruim aanbod van meer dan 1000 vakantiehuizen in Portugal. Ze bieden ook een prijsgarantie: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug.

  bekijk het aanbod
 • Portucasa

  Portucasa

  Portucasa heeft als specialiteit vakantievilla's in de Algarve weg van het massatoerisme. Op de site krijg je niet alleen een uitgebreide beschrijving per woning, maar ook heel wat nuttige randinformatie. Omdat het een kleinschalig verhuurkantoor is, kan je rekenen op een heel persoonlijke service.

  bekijk het aanbod
 • all in Portugal

  all in Portugal

  Het kleinschalige 'all in Portugal legt de focus op vrijstaande vakantievilla's met privé zwembad in de Algarve, vrijwel steeds van Nederlandse of Belgische eigenaars. De uitbaters bezoeken de huizen persoonlijk en er is steeds een Nederlands sprekend contactpersoon ter plaatse. Een prima keuze.

  bekijk het aanbod
 • TripAdvisor

  tripadvisor

  Met meer dan 20 000 vakantiewoningen in Portugal profileert ook TripAdvisor zich tegenwoordig als een belangrijke aanbieder in dit land. Hoewel ze nog steeds best zijn gekend omwille van hun reviews, vind je bij hun een heel ruim aanbod, waaronder heel wat woningen die je elders niet terugvindt en dit bovendien aan scherpe prijzen!

  bekijk het aanbod
 • Villas.com

  villas.com

  Villas.com is onderdeel van het bekende Booking.com, zij bieden op hun site een keuze uit meer dan 6500 vakantiewoningen op het Portugese vasteland, Madeira en de Azoren. Je kan zoeken per regio, maar evengoed op basis van thema (bvb. natuur, eten, rust, enz.)

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Belvilla is een bekende en kwalitatieve verhuurder van vakantiewoningen, actief over heel Europa. In Portugal heb je keuze uit een mooi aanbod van meer dan 300 vakantiewoningen. Ze hebben een geslaagde en handige website waarop je eenvoudig kan selecteren op het gewenste criterium.

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Interhome is een reeds lang gekende aanbieder op de markt. Ook in Portugal zijn ze vertegenwoordigd met keuze uit iets meer dan 200 vakantiewoningen. Het is een professionele en overzichtelijke website met knappe en scherpe foto’s en (samen met Tripadvisor) commentaren van vorige reizigers, kortom een aanrader!

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  Bij atraveo, de specialist vakantiewoningen binnen de TUI-groep (Jetair / Arke) vind je een 2000 vakantiewoningen in Portugal. De website is heel overzichtelijk, bevat duidelijke informatie en boeken verloopt eenvoudig.

  bekijk het aanbod
 • Topic Travel

  topic travel

  Vakantiehuis Portugal huren? Het Nederlandse Topic Travel is als reisorganisatie al zowat 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vrijstaande huizen, waarvan veel met eigen zwembad. Topic Travel heeft een relatief kleine, maar wel mooie collectie van zowat 115 vakantiewoningen in Portugal.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  Denk niet meteen aan wintersport bij deze aanbieder, ze hebben namelijk evengoed een heel ruime keuze aan zomerhuizen, waaronder meer dan 650 in Portugal. Het loont de moeite om deze site te verkennen!

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  bungalow.net

  Al sedert 1996 biedt het Nederlandse Bungalow.Net vakantiewoningen in Europa aan via internet. Op het Portugese vasteland kan je kiezen uit een selectie van een 200-tal woningen.

  bekijk het aanbod
 • Happy Home

  happy home

  Bij Happy Home verhuren ze vakantievilla's en appartementen in zowat heel Europa. Het aanbod in Portugal beperkt zich tot een veertigtal vakantiewoningen, maar het is wel een mooie selectie om te verkennen.

  bekijk het aanbod
 • Eliza was here

  eliza was here

  Eliza was here is een touroperator met focus op unieke kleinschalige vakanties aan de Middellandse Zee. Hier vind je zowel hotels en pensions als karakteristieke vakantiehuizen en appartementen, soms inclusief vlucht. Een heel aparte en leuke site, misschien iets voor jou?

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Novasol is een gekende en betrouwbare aanbieder, actief in heel Europa en dus ook in Portugal waar ze om en bij de 60 verschillende vakantiehuisjes en appartementen verhuren.

  bekijk het aanbod
 • Heerlijke huisjes

  heerlijke huisjes

  Het Nederlandse heerlijkehuisjes.nl is actief in de verhuur van vakantiehuisjes over heel Europa. Ze zijn inmiddels ook gestart met een klein aanbod in Portugal. Prima organisatie met gewoonlijk behoorlijke scherpe prijzen.

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis Portugal