Vakantiehuis Nederland

Heerlijk genieten van een vakantiehuisje in Nederland? Of het nou nabij de lange kustlijn is of in het binnenland, overal vind je een mooie keuze. Wij hebben de belangrijkste aanbieders voor je opgelijst:

LOADING
 • Aan zee

  aan zee

  Aan Zee Vakantiehuizen bemiddelt in de verhuur van gezellige vakantiehuizen, luxe villa’s en sfeervolle cottages, alle gelegen aan de Nederlandse kust. Een hele mooie website met focus louter op Nederland en dus het verkennen waard!

  bekijk het aanbod
 • Happy Home

  vakantiehuis nederland happy home

  Bij Happy Home kan je kiezen uit bijna 400 vakantieverblijven in Nederland. Per vakantiewoning krijg je een overzichtelijke beschrijving, mooie grote foto's en een gemiddelde score op basis van de ervaringen van andere huurders. Een top site!

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  vakantiehuis interhome nederland

  Vakantiehuis huren Nederland? Met een jarenlange ervaring in de verhuur van vakantiehuizen is Interhome steeds een goede en betrouwbare keuze. In Nederland kan je kiezen uit zowat 850 woningen, zowel aan de kust, in het binnenland, als in de grote steden.

  bekijk het aanbod
 • TripAdvisor

  Tripadvisor vakantiehuis nederland

  TripAdvisor is niet alleen actief op het vlak van restaurants en hotels, je kan ook vakantiehuizen huren via hen. Net zoals bij de hotels vind je bij tal van huizen een beoordeling van vorige huurders, waar je vaak nuttige informatie kan uithalen. In Nederland kan je kiezen uit zowat 3000 vakantiewoningen, waarvan je sommige elders niet zal terugvinden. Deze website is dus best de moeite waard.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  vakantiehuizen nederland casamundo

  Casamundo heeft een overzichtelijke website met een heel ruim aanbod aan vakantiehuizen (meer dan 1000) in heel Nederland. Heel handig is de prijsgarantie die ze bieden: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug.

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  vakantiehuis nederland atraveo

  atraveo is onderdeel van TUI (bekend van ondermeer Jetair en Arke), maar enkel actief in het verhuren van vakantiewoningen. In Nederland kan je kiezen uit een indrukwekkend aanbod van meer dan 12 000 vakantiehuizen en -appartementen. Je krijgt duidelijke en uitgebreide informatie per woning, het boeken verloopt snel en eenvoudig.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol vakantiehuizen nederland

  Novasol is een internationale speler met verhuur van vakantiehuizen in de meeste Europese landen. Zoek je naar een vakantiewoning Nederland, dan vind je op de handige website naast een ruime keuze vakantieverblijven ook heel wat informatie over het land zelf.

  bekijk het aanbod
 • heerlijkehuisjes.nl

  heerlijkehuisjes nederland

  Heerlijke Huisjes is een Nederlandse organisatie met vakantiewoningen in heel Europa, waaronder meer dan 1700 in Nederland. Een heel overzichtelijke website met veel informatie, een degelijke infofiche per woning en regelmatig goede promoties.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla vakantiehuis nederland

  Het aanbod vakantiehuizen Nederland van Belvilla omvat meer dan 2500 vakantiewoningen! De website is bijzonder up-to-date en navigeert snel en handig, met alle mogelijke informatie en foto's zoals je mag verwachten van een aanbieder van vakantievilla's.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu vakantiehuizen in nederland

  Met keuze uit meer dan 3000 vakantiehuizen profileert ook Chalet.nu zich als een echte specialist in vakantiehuizen Nederland. Je kan op de website selecteren op basis van talrijke criteria waaronder het aantal sterren of de prijs. Een best overzichtelijke website met voldoende informatie!

  bekijk het aanbod
 • Villas.com

  vakantiehuis huren nederland villas.com

  Villas.com, onderdeel van het uiterst bekende booking.com, is gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen. Op hun site vind je een heel ruime keuze van bijna 3500 vakantiehuizen verspreid over heel Nederland.

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  Bungalow.net

  Vakantiehuisje Nederland? Bungalow.net bestaat al zowat 20 jaar en opereert uitsluitend via internet, waardoor ze scherpe prijzen kunnen hanteren. Ze hebben een ruime keuze aan vakantiewoningen, gepresenteerd aan de hand van door hun eigen team ter plaatse genomen foto's. In Nederland kan je kiezen uit 1300 woningen.

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  vakantiehuizen in nederland villaXL

  VillaXL heeft een mooi aanbod van meer dan 400 vakantiehuisjes in Nederland. Heel professionele en aantrekkelijke website met goede foto's en veel extra informatie!

  bekijk het aanbod
 • Een vakantiehuisje

  een vakantiehuisje nederland

  Het Nederlandse 'Een Vakantiehuisje' is gespecialiseerd in de verhuur van vakantievilla's in de regio Gelderland (op de Veluwe). In totaal kan je kiezen uit bijna 200 huizen. Een hele leuke website!

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis Nederland