Vakantiehuis mindervaliden

Vele vakantiehuizen beschikken niet over de modaliteiten waar mensen met een handicap nood aan hebben. Gelukkig kan je bij een aantal aanbieders kiezen uit een aangepaste selectie woningen. Onderstaande lijst zal je alvast heel wat mogelijkheden bieden:

LOADING
 • Casamundo

  casamundo

  Casamundo heeft een bijzonder ruime keuze vakantiewoningen binnen en buiten Europa. Je hebt de mogelijkheid te selecteren op het criterium 'voor fysiek beperkten' om het aangepaste aanbod te zien. Een handige en overzichtelijke website met degelijk aanbod.

  bekijk het aanbod
 • Ardennes Relais

  ardennes relais

  Met een handicap een vakantiehuis huren in de Belgische Ardennen? Bij Ardennes Relais kan je selecteren op diverse criteria: aangepast toilet, aangepaste douche, brede doorgang, geen drempels, lift of verhoogd bed. Zo kies je heel gemakkelijk een woning die specifiek geschikt is voor jou!

  bekijk het aanbod
 • Ardenne Résidences

  ardenne residences

  Ardenne Résidences, specialist in luxe vakantiewoningen in de Ardennen, heeft een aparte themapagina 'reizen met minder validen', waarop je zowat 20 aangepaste huizen vindt om te huren.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Belvilla verhuurt vakantiehuizen in heel Europa. Via de selectiecriteria kun je het aanbod beperken tot woningen met ondermeer: aangepast toilet, aangepaste douche, brede doorgang, geen drempels of 'gecertificeerd'. Er is een voldoende ruime keuze aan geschikte huizen!

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  bungalow.net

  Bungalow.net verhuurt vakantiewoningen in Europa en de Scandinavische landen. Onder de noemer 'rolstoeltoegankelijk' kan je kiezen uit meer dan 500 aangepaste woningen.

  bekijk het aanbod
 • Heerlijke Huisjes

  heerlijke huisjes

  Heerlijkehuisjes.nl is een verhuurder actief in Europa. Binnen hun aanbod vind je meer dan 200 woningen geschikt voor minder validen. Overzichtelijke website met handige navigatie.

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Interhome, reeds vele jaren actief in de verhuur van kwalitatieve vakantiehuizen, biedt - verspreid over Europa - zowat 100 woningen aan die 'rolstoelvriendelijk' zijn. Degelijke verhuurder met steeds een goede service.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  De keuze bij chalet.nu is zeker niet beperkt tot 'chalets', ze zijn actief in zowel Noord- als Zuid-Europa en hebben binnen hun aanbod om en bij de 500 woningen die aangepast zijn voor mindervaliden.

  bekijk het aanbod
 • France Villa

  france villa

  Het Nederlandse France Villa is gespecialiseerd in vakantievilla's in de Franse Dordogne en Lot streken. Binnen dit kwalitatieve aanbod zal je een tiental woningen vinden die rolstoeltoegankelijk zijn.

  bekijk het aanbod
 • Vivere-e-Gustare

  fundadore

  Wil je op reis naar de Italiaanse 'Le Marche' regio, dan ben je bij Vivere-e-gustare aan het juiste adres. Ze hebben zowat 40 appartementen en huizen in de aanbieding geschikt voor gehandicapten.

  bekijk het aanbod
 • Fundadore

  fundadore

  Fundadore is gespecialiseerd in reizen naar Italië. Ze hebben een selectie appartementen en huizen te huur in diverse streken, waaronder enkele tientallen die rolstoeltoegankelijk zijn.

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis aan zee