Luxe vakantiehuizen

LOADING
 • Belvilla

  belvilla

  Belvilla is op zich reeds gekend om zijn kwalitatieve aanbod in heel Europa. Met de 'elite collection' krijg je een overzicht van hun meest luxueuze vakantiewoningen, 5-sterren accommodaties vaak uitgerust met sauna, zwembad, of andere faciliteiten.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Casamundo, een website met groot aanbod in Europa en daarbuiten, laat je via hun themapagina 'Luxe en design' graag wegdromen bij hun meest exclusieve vakantiewoningen.

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  atraveo, deel van de TUIgroep (Arke, Jetair), heeft een enorme keuze aan vakantiewoningen in heel Europa. Onder de noemer 'Speciale objecten' vind je bij hen een reeks buitengewone huizen, een leuke verkenning!

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  villaXL

  Onder de noemer 'luxe' vind je bij VillaXL een selectie van zowat 500 luxueuze vakantievilla's. Alle woningen stijgen uit omwille van bijzondere kenmerken zoals ligging, uitzichten en luxe afwerking.

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Luxe vakantiehuis huren? Interhome is reeds tientallen jaren gekend om zijn kwalitatieve vakantiewoningen. Zij plaatsten hun topselectie onder de noemer 'exclusief en luxueus', met keuze uit zowat 1000 woningen.

  bekijk het aanbod
 • ArdennenXL

  ArdennenXL

  Op zoek naar een vleugje luxe in de Belgische Ardennen? ArdennenXL biedt een mooie selectie van om en bij 200 vakantiewoningen onder de noemer 'luxe'.

  bekijk het aanbod
 • Ardennes Relais

  ardennes relais

  Ook Ardennes Relais (specialist Ardennen van de groep rond Belvilla) wijdt een apart deel van hun website aan 'luxe vakantiehuizen'. Hier vind je luxe chalets met alle mogelijke faciliteiten of zelfs een typisch Waals kasteel!

  bekijk het aanbod
 • Ardenne Résidences

  Ardenne Residences

  Ardenne Résidences heeft in de Ardennen voor elk wat wils: onder de rubriek 'luxe gevoel' staan zowat 30 tophuizen waar enkel het beste genoeg is.

  bekijk het aanbod
 • Happy Home

  happy home

  'Exclusief maar betaalbaar genieten', dat is waar Happy Home de nadruk op legt wanneer je naar hun rubriek 'luxe vakantiehuizen' gaat. Luxe staat gelukkig niet voor iedereen gelijk aan 'duur'!

  bekijk het aanbod
 • Reli

  reli

  Reli is gespecialiseerd in luxe villa's van Belgische en Nederlandse eigenaars, gelegen in Zuid-Frankrijk. Hun meest exclusieve aanbod kan je terugvinden onder het thema 'luxe-vakantiehuizen'.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Uitstekende voorzieningen en een smaakvolle, moderne inrichtingen: voor wie enkel tevreden is met het beste, is de selectie '5-sterren vakantiehuizen' van Novasol een interessante keuze!

  bekijk het aanbod
 • Aan zee

  aan zee

  Zin in een vakantiehuis Nederland en op zoek naar dat vleugje extra? Aan Zee is gespecialiseerd in vakantiewoningen aan de Nederlandse kust en verzamelde de meest luxueuze huizen uit hun aanbod in 1 mooie selectie.

  bekijk het aanbod

Luxe vakantiehuis