Last minute Vakantiehuis

Lastminute vakantiehuizen en lastminute wintersport

LOADING
 • Happy Home

  happy home

  Op de lastminute pagina van Happy Home krijg je een overzicht van alle woningen waar een last minute korting geldt. Check vooral die huizen waar de prijs doorstreept is met vermelding van een lagere prijs. Kortingen zijn er per week of als percentage tijdens een aangegeven periode.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Het van oorsprong Duitse Casamundo is een internationale aanbieder met meer dan 400.000 vakantiewoningen in verhuur. Per vakantiehuis vind je een gedetailleerde beschrijving, degelijke foto’s en een overzichtelijk reserveringssysteem. Per land kan je ook de last minute aanbiedingen bekijken. Een betrouwbare aanbieder en een leuke website om te verkennen!

  bekijk het aanbod
 • Topic Travel

  topic travel

  Kortingen tot 35% en soms meer, die vind je op de last minute pagina van het Nederlandse Topic Travel. Overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd, het checken waard!

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Op de last minute pagina van Belvilla kan je meteen een keuze maken uit het soort vakantie dat je zoekt: bestemming, met de hond, naar de zon, citytrip, kies en krijg een overzicht van alle kortingen voor vertrek op korte termijn.

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Met de slogan 'bespaar 33%' presenteert Interhome hun lijst met last minute aanbiedingen waar je op een vaste en nabije datum voor 2/3 van de normale prijs op vakantie kan vertrekken naar een eigen vakantiehuis of appartement (ook voor je citytrip!).

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  Wetende dat atraveo deel uitmaakt van de TUI-groep (met Jetair en Arke als bekende merken), besteden ze ook de nodige aandacht aan promoties en last minutes. Er zijn steeds tal van aanbiedingen om uit te kiezen, de moeite waard om even te checken!

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  Bungalow.net

  Meer doen met minder geld, Bungalow.net wijdt een aparte pagina aan last-minutes, met woningen in heel Europa. Dankzij de vaak mooie korting hou je meer budget over tijdens je vakantie of ga je gewoon wat langer op reis ...

  bekijk het aanbod
 • Basic Travel

  basic travel

  Bij Basic Travel ligt de nadruk op Frankrijk, Italië, België en Spanje. Via hun thema 'last minute aanbiedingen vakantiehuizen' zie je meteen welke huizen in deze landen momenteel met korting kunnen worden geboekt.

  bekijk het aanbod
 • Heerlijke huisjes

  heerlijke huisjes

  Heerlijkehuisjes.nl, met vakantiewoning in Heel Europa, heeft een heel handige pagina lastminute aanbiedingen. Je krijgt meteen de volledige lijst en kunt indien gewenst verder sorteren op gewenste criteria.

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  villaXL

  Op de aanlokkelijke website van VillaXL vind je steeds een selectie woningen waarvoor promoties gelden als je vertrekt kort na boeking. Schrik niet als je tot 50% korting krijgt!

  bekijk het aanbod
 • Ardennes Relais

  ardennes relais

  Ardennes Relais behoort tot dezelfde groep als Belvilla, maar dan met focus op woningen in de Ardennen. Ze hebben een aparte themapagina 'Vakantiehuizen Ardennen last minutes' met de actuele promoties voor vertrek op korte termijn.

  bekijk het aanbod
 • Ardenne Résidences

  ardennes residences

  Bij Ardenne Résidences vind je steeds een kleine selectie last minutes met woningen die nog vrij zijn in de komende weken en daarom met een mooie korting gehuurd kunnen worden

  bekijk het aanbod
 • Aan zee

  aanzee

  Aan Zee is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuisjes in Nederland, meestal aan de kust. Ze hebben een aparte pagina lastminutes met interessante kortingen.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  De kortingen op de last minute pagina van Novasol, met vakantiewoningen in heel Europa, kunnen mooi oplopen. De keuze hangt af van het seizoen, dus check zeker eens of er iets voor jou bij is, misschien een onverwachte bestemming?

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  chalet.nu biedt vakantiewoningen in heel Europa. Op de pagina last minute kan je invullen wat je zoekt en krijg je een uitgebreide lijst met huizen waarop soms heel mooie kortingen gelden!

  bekijk het aanbod


Lastminute skivakantie

 • Skichalets

  Een skivakantie boeken in een 'catered chalet' met een mooie korting, daarvoor moet je bij skichalets.nl zijn. Een unieke kans om een speciale ervaring te beleven aan een verlaagde prijs door te reserveren kort voor vertrek.

  bekijk het aanbod
 • chalet.be

  Bij chalet.be is er een aparte pagina 'aanbiedingen' waarop je een keuze krijgt uit tal van chalets waarop de volgende maanden een speciale korting wordt gegeven. Check altijd eerst of je daar iets naar je zin vindt voor je verder zoekt!

  bekijk het aanbod
 • Sunweb ski

  Sunweb Ski heeft op haar promotiepagina steeds een mooie lijst met appartementen, chalets (maar ook hotels) waar je kort voor vertrek heel voordelig kan boeken. De pagina is mooi opgevat en nodigt echt uit om de skilatten boven te halen!

  bekijk het aanbod
 • bizztravel wintersport

  Wintersportspecialist bizztravel biedt chalets en appartementen aan, altijd inclusief skipas. Ze hebben steeds een aanbod met aantrekkelijke last minute aanbiedingen, zoals gebruikelijk bij hen steeds inclusief skipas!

  bekijk het aanbod
 • chaletsplus

  Chaletsplus, gespecialiseerd in Oostenrijk, verhuurt chalets op de mooiste plekjes van de belangrijke skigebieden. Als je kort voor vertrek boekt, geniet je op tal van chalets een last-minute korting!

  bekijk het aanbod
 • snowtime

  Bij Snowtime bieden ze reeds 25 jaar wintersportreizen aan naar Frankrijk, Andorra, Oostenrijk en Italië (chalets, appartementen, studios, maar ook pensions en hotels). De website navigeert gemakkelijk en er is een aparte pagina met lastminute aanbiedingen.

  bekijk het aanbod

Last minute Vakantiehuis