Vakantiehuis Italië

Vakantiehuizen in Italië

Landschappen als schilderijen, cultuur tot in het kleinste dorpje, een klimaat om van te dromen, overheerlijke pasta's, Italië heeft het allemaal. Wij vonden heel wat bemiddelaars met een mooi aanbod aan Italiaanse vakantiewoningen:

Casamundo

Het van oorsprong Duitse Casamundo heeft een overzichtelijke website met een heel ruim aanbod aan vakantiehuizen in zowat elke regio van Italië. Ze bieden ook een prijsgarantie: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug.


Happy Home

Happy Home verhuurt vakantiehuizen in 12 landen waaronder Italië en gaat zelf prat op de hoge kwaliteit van hun aanbod. Met zowat 3500 vakantiewoningen verspreid over het land ben je voor je Italiaans vakantiehuis alvast aan het goede adres.


Happy Home

Italissima biedt bezoekers ongeveer 1.000 unieke vakantiehuizen verdeeld over heel Italië. Naast comfort en kwaliteit ligt de nadruk bij Italissima zoveel mogelijk op het unieke karakter van het vakantiehuis.


Interhome

Vakantiehuis huren Italië? Met een ruime keuze van meer dan 4000 woningen kan Interhome zich rekenen tot de grotere marktleiders. Ze hebben bovendien een mooie en overzichtelijke website met knappe foto’s en (in samenwerking met Tripadvisor) commentaren van vorige reizigers. Een aanrader!


Interhome

Het kleinschalige Tritt - Case di Toscane is een Nederlands agentschap met focus op Toscane: ze hebben een gevarieerd gamma aan accommodaties en bovendien kan je bij hen ook arrangementen boeken op het gebied van 'trouwen' (romantiek troef!) en wellness.


Vakantie in Sardinië

Eveneens behorend tot Tritt focust 'Case in Sardegna' volledig op verblijven op het eiland Sardinië (naast vakantiehuisjes vind je ook agriturismo en boetiekhotels). Leuk is dat je via de pagina 'tips' allerhande informatie kan lezen over wat het eiland allemaal te bieden heeft.


TripAdvisor

Misschien denk je bij TripAdvisor niet meteen aan vakantiehuizen? Toch bieden zij wereldwijd meer dan 600 000 vakantiewoningen aan, met een bijzonder grote keuze in Italië, waaronder heel wat die je elders niet vindt. Het zoeken en boeken verloopt heel vlot, bij heel wat huizen vind je ook beoordelingen van vorige huurders. Een leuke site om te verkennen!


TripAdvisor

Naast een appartement of vakantievilla huren, kan je bij Fundadore ook terecht voor een fly & drive, een rondreis of een hotel, steeds in Italië.


Italy-villas.nl

Op de uitnodigende website van Italy-villas.nl kan je een keuze maken uit meer dan 2500 vakantiehuizen verspreid over het Italiaanse vasteland en de eilanden. Goede website: de woningfiches zijn overzichtelijk met telkens een grote fotoreportage, een goede kalender waarop je meteen de prijs ziet voor jouw periode, en boeken kan uiteraard online.


VillaXL

Internationale organisatie die vakantiehuizen aanbiedt in meerdere landen waaronder Italië. VillaXL is steeds op zoek naar mooie, gezellige en bijzondere accommodaties en biedt vakantiehuizen die elders niet verkrijgbaar zijn!


Topic Travel

Het Nederlandse Topic Travel is als reisorganisatie al zowat 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vrijstaande vakantiehuizen, waarvan veel met eigen zwembad. Topic Travel beschikt over meer dan 700 vakantiewoningen in Italië!


atraveo

atraveo maakt deel uit van de TUI-groep (bekend van Jetair en Arke). Zij bieden vakantiewoningen aan in heel Europa en dus ook in de meeste Italiaanse gebieden. Het is een degelijke website met mooie foto's en goede prijzen.


Villa Expert

Nederlandse bemiddelaar die gespecialiseerd is in luxe vakantievilla’ s in Toscane en Umbrië. De website beantwoordt aan de verwachtingen: knappe grote foto's, voldoende toelichting en je kan uiteraard direct online boeken.


Belvilla

Belvilla behoort tot de marktleiders in de Benelux met een heel ruim aanbod, ook in Italië waar ze bijna 4000 vakantiewoningen verhuren. Ze hebben een geslaagde en handige website, de infofiche per woning geeft een uitstekend beeld waaraan je je mag verwachten. Het online boeken verloopt perfect.


Villas.com

Wat nog maar weinigen weten is dat het uiterst succesvolle booking.com ook gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen. Op hun site villas.com vind je een heel ruime keuze aan vakantiehuizen over heel Italië. Het boekingsproces voelt eerder aan alsof je een hotel reserveert maar verloopt wel vlot.


Novasol

Gekende en betrouwbare aanbieder van vakantiehuizen in heel Europa en dus ook in Italië. Alles wordt op een heel gestructureerde wijze gepresenteerd met heel duidelijke informatie omtrent alle aspecten, inclusief de prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Heel professioneel.


Heerlijke Huisjes

Bij heerlijkehuisjes.nl vind je vakantiehuisjes in heel Europa, waarvan zowat 300 in Italië. De website is het verkennen waard omwille van de degelijke fiche per woning met een uitgebreide beschrijving, goede informatie en een uitstekende boeking-tool.Heerlijke Huisjes

Bij heerlijkehuisjes.nl vind je vakantiehuisjes in heel Europa, waarvan zowat 300 in Italië. De website is het verkennen waard omwille van de degelijke fiche per woning met een uitgebreide beschrijving, goede informatie en een uitstekende boeking-tool.


Basic Travel

Basic Travel is een Nederlandse reisorganisatie die sedert 20 jaar actief is. Alle vakantiehuizen worden door hen persoonlijk bezocht. In Italië bieden ze zowat 175 huizen te huur aan, verspreid over het land en voor elk budget.


Zomerhuisje.nl

Bij zomerhuisje.nl draait alles rond 'vakantie in de bergen'. Hier vind je dan ook een uniek aanbod aan (voornamelijk) chalets geschikt voor zowel een zomer- als een wintervakantie. In Italië kan je kiezen uit een honderdtal accommodaties.


Bungalow.net

Vakantiehuisje Italië? Bungalow.net werkt rechtstreeks in de bemiddeling tussen eigenaar en particulier, dus zonder tussenkomst van reisbureau’s. Het aanbod is hierdoor aangepast aan het internet en voorzien van heel veel foto’s, duidelijk en uitvoerige teksten en goede prijzen. Ook in Italië hebben ze een ruim aanbod.


Chalet.nu

Hoewel je bij 'chalet' meteen aan wintersport denkt, biedt chalet.nu ook mooie zomerhuizen aan, waaronder maar liefst meer dan 11000 in Italië! Een uitgebreide fotoreportage, vlotte online boeking en ervaringen van andere reizigers staan garant voor een goed begin van je zoektocht.


La Porta Vacanze

De mensen van La Porta Vacanze verblijven regelmatig in Italië om de vakantiehuizen zelf te selecteren en bieden enkel vakantiewoningen waar zij zelf ook zouden willen verblijven. Ze kennen dan ook elke eigenaar persoonlijk.

Deel deze website met je vrienden:

INSPIRATIELIJST
INSPIRATIELIJST
Geen zin om urenlang huisjes te zoeken op de verschillende sites? Bekijk dan zeker onze 'inspiratielijst: een met zorg samengestelde selectie vakantiehuizen met voor elk wat wils, van budgethuis tot luxevilla, van appartement tot kasteel, in de regio's Provence, Languedoc-Roussillon en Normandië!
bekijk lijst