Vakantiehuis grote groepen

Het aanbod aan vakantiehuizen met 1 tot 4 slaapkamers is enorm, maar als je met meerdere families of vrienden samen wil huren, is het al heel wat minder eenvoudig om een geschikte vakantiewoning te vinden. Volgende aanbieders besteden bijzondere aandacht aan vakantiehuizen voor grote groepen:

LOADING
 • Happy Home

  happy home

  Happy Home verhuurt vakantiehuizen in 12 landen. In de rubriek 'grote vakantiehuizen' vind je een overzicht van hun groepsaccommodaties, onderverdeeld in 3 categorieën: 9 tot 12 personen, 13 tot 20 personen en meer dan 20 personen. Handig en snel om te vinden wat je zoekt.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Het van oorsprong Duitse Casamundo heeft een overzichtelijke website met een heel ruim aanbod van om en bij de 300 000 vakantiehuizen in heel Europa. Onder de noemer 'groepsreizen' vind je per land een overzicht van de ruimere woningen, je kan dan zelf ingeven met hoeveel personen je wenst te huren. Ze bieden ook een prijsgarantie: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug.

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  atraveo is het onderdeel van de TUI-groep (Arke, Jetair) waarin je hun aanbod aan vakantiehuizen kan terugvinden. Ze hebben een heel ruime keuze en je kan tal van selectiecriteria ingeven, waaronder het aantal personen. Goede kans dat je hier al meteen vindt wat je zoekt!

  bekijk het aanbod
 • Topic Travel

  topic travel

  Het Nederlandse Topic Travel Vakantiehuizen is als reisorganisatie al zowat 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vrijstaande vakantiehuizen, waarvan veel met eigen zwembad. Klik door op onze link en je komt meteen op de pagina met een selectie van zowat 700 vakantiewoningen voor grote gezelschappen.

  bekijk het aanbod
 • Reli

  Reli

  Reli is gespecialiseerd in het zuiden van Frankrijk. Hun vernieuwde website oogt aantrekkelijk en biedt de mogelijkheid te zoeken op 'thema'. Zo kan je ondermeer selecteren op "groepsvakanties" en krijg je meteen een overzicht van alle huizen vanaf 6 tot zowat 22 personen. Mooi en kwalitatief aanbod!

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  Bungalow.net

  Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Dit betekent dus zonder tussenkomst van reisbureau’s. Op hun pagina 'groepsaccommodaties' vind je een selectie van meer dan 2750 huizen en appartementen met voldoende slaapkamers voor het hele gezelschap.

  bekijk het aanbod
 • ArdennenXL

  ArdennenXL

  Bij ArdennenXL vindt je een keuze uit bijna 200 vakantiehuizen in de Belgische Ardennen en kuststreek welke geschikt zijn grotere gezelschappen.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Internationale organisatie die vakantiewoningen te huur aanbiedt in meerdere landen. In hun lijst 'inspiratie' kan je selecteren op 'groepsaccommodaties in Europa', het aanbod is heel gevarieerd, van een ruime villa tot heuse kastelen.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Belvilla biedt onder het thema 'Vakantiehuizen voor de hele groep' de mogelijkheid om te zoeken binnen hun selectie woningen geschikt voor meerdere gezinnen of groepen. Zoals steeds krijg je bij Belvilla per huis een handige fiche met alle benodigde informatie en een vlotte online boeking.

  bekijk het aanbod
 • Heerlijke Huisjes

  Heerlijke huisjes

  Het Nederlandse heerlijkehuisjes.nl heeft een uitgebreide keuze aan vakantiehuizen in heel Europa. Ze besteden een aparte pagina aan 'groepsaccommodaties' met daarin meer dan 500 vakantiewoningen die net dat formaatje groter zijn en hierdoor grotere groepen kunnen verwelkomen.

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  villaXL

  Internationale organisatie die vakantiewoningen te huur aanbiedt in meerdere landen. Bij VillaXL heb je een aparte categorie 'grote familiehuizen', je vindt er bijna 500 geschikte vakantiehuizen.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  Chalet.nu heeft vakantiewoningen te huur in zowat heel Europa. Op hun zoekpagina kun je selecteren op basis van aantal personen. Zo hebben ze bvb. meer dan 500 vakantiewoningen geschikt voor 20 mensen of meer.

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis grote groep