Vakantiehuis Duitsland

Vakantiehuizen in Duitsland

Huisje huren in Duitsland? Zowel in Nederland als in België behoort het land tot de meer populaire bestemmingen. Denk daarbij aan bvb appartement huren eifel Duitsland, huisje huren Essen duitsland, vakantiehuis Winterberg of sauerland, vakantiehuisje huren Zwarte Woud en ga zo maar door. Ook de Kerstmarkten zijn uiteraard ontzettend populair en dat betekent dat vakantiehuizen rond deze periode zeer gegeerd zijn.

Wil je een vakantiehuis huren voor grote groepen of een groot vakantiehuis huren? Kijk dan eens op onze pagina voor grote groepen en je vindt een ruime keuze voor elk budget. Het land heeft heel wat te bieden! Wij zetten de voornaamste aanbieders voor u op een rij:

Happy Home

Voor een vakantiehuis Duitsland is Happy Home ongetwijfeld een goede keuze: bij elk van de zowat 1500 vakantiehuizen Duitsland vind je een overzichtelijke beschrijving, mooie grote foto's en een gemiddelde score op basis van de ervaringen van andere huurders. Een top site!


Interhome

Bekende verhuurder met een groot aantal vakantievilla's Duitsland (zowat 1500) in de aanbieding. De combinatie van een overzichtelijke website met grote foto's en per woning een Tripadvisor beoordeling maken van je zoektocht al een leuk begin van de vakantie.


Casamundo

Het van oorsprong Duitse Casamundo heeft een overzichtelijke website met een heel ruime waaier aan vakantiehuizen in zowat elke regio van Duitsland (van Sauerland, Essen, winterberg tot de Moezel of het Zwarte Woud). Ze bieden ook een prijsgarantie: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug.


atraveo

Bij atraveo (deel van de TUI-groep, bekend van ondermeer Jetair, Arke, Expedia) kan je kiezen uit meer dan 30 000 vakantiehuisjes en -appartementen verspreid over Duitsland. Je krijgt duidelijke en uitgebreide informatie per woning, het boeken verloopt eenvoudig.


Novasol

Novasol is van oorsprong Deens, maar beschikt over regionale kantoren in de meeste landen. Wie zoekt naar een vakantiehuis Duitsland, vindt op de handige website naast een ruime keuze vakantieverblijven ook heel wat informatie over het land zelf.


heerlijkehuisjes.nl

Nederlandse organisatie met vakantiewoningen in heel Europa, waaronder een honderdtal vakantiehuizen Duitsland. Een heel overzichtelijke website met veel informatie, een degelijke infofiche per woning en regelmatig goede promoties.


Belvilla

Het aanbod vakantiehuizen Duitsland van Belvilla telt om en bij de 2000 vakantiewoningen. De website is bijzonder up-to-date en navigeert snel en handig, met alle mogelijke informatie en foto's zoals je mag verwachten van een aanbieder van vakantievilla's.


TripAdvisor

Met een keuze uit meer dan 5000 woningen in Duitsland heeft ook TripAdvisor zich een plaats veroverd op deze markt. Het is aangenaam zoeken en boeken op de site en - hun oorsprong indachtig - bij heel wat huizen vind je interessante beoordelingen van vorige huurders. Bij TripAdvisor vind je bovendien heel wat woningen die je elders niet zal zien.


Chalet.nu

Vakantiehuis Duitsland huren? Met keuze uit zowat 5000 vakantiehuizen profileert Chalet.nu zich als een echte specialist voor dit land. Je kan op de website selecteren op basis van talrijke criteria waaronder het aantal sterren of de prijs. Niet de mooiste website, maar best overzichtelijk en met voldoende informatie!


Villas.com

Wat nog maar weinigen weten is dat de uiterst succesvolle hotelvergelijker booking.com ook gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen. Op hun site villas.com vind je een heel ruime keuze aan vakantiehuizen over heel Duitsland.


Bungalow.net

Bungalow.net bestaat al zowat 20 jaar en opereert uitsluitend via internet, waardoor ze scherpe prijzen kunnen hanteren. Ze hebben een ruime keuze aan vakantiehuizen Duitsland, gepresenteerd aan de hand van door hun eigen team ter plaatse genomen foto's.


VillaXL

VillaXL heeft een vrij beperkte, maar toch mooie selectie aan vakantiehuisjes in Duitsland. Heel professionele en aantrekkelijke website!


Basic Travel

Ook Basic-Travel heeft een klein aanbod aan vakantiewoningen Duitsland. Ze bezoeken de huizen persoonlijk, geven een goede beschrijving en beoordelingen van zowel Basic-Travel als van eerdere reizigers.

Deel deze website met je vrienden:

INSPIRATIELIJST
INSPIRATIELIJST
Geen zin om urenlang huisjes te zoeken op de verschillende sites? Bekijk dan zeker onze 'inspiratielijst: een met zorg samengestelde selectie vakantiehuizen met voor elk wat wils, van budgethuis tot luxevilla, van appartement tot kasteel, in de regio's Provence, Languedoc-Roussillon en Normandië!
bekijk lijst