Citytrip

Beleef jouw volgende citytrip vanuit een elegant stadsappartement, geniet in totale vrijheid van die nieuwe stad en voel je overal thuis. Een volledige flat op een schitterende locatie in het hartje van de stad is overigens vaak goedkoper dan een hotelkamer! Bekijk onze bijzondere selectie aanbieders:

LOADING
 • Wimdu

  wimdu

  Het van oorsprong Duitse Wimdu is een absolute topper voor iedereen die op citytrip gaat: in zowat alle steden bieden ze een ruime keuze aan appartementen, voor elk wat wils en voor elk budget, een echte aanrader!

  bekijk het aanbod
 • Waytostay

  waytostay

  Waytostay.com verhuurt kwalitatieve appartementen voor stedentrips, vakanties en zakenreizen. Dat gebeurt in de 18 leukste steden van Europa, inclusief Parijs, Londen, Barcelona en Berlijn. Waytostay.com heeft een portfolio met meer dan 3500 accommodaties en 100% focus op de kwaliteit, de locatie en het karakter van de appartementen.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Ook bij Casamundo hebben ze een themapagina 'stedentrips' waarop ze een selectie tonen van woningen in diverse steden. Vind je niet je gading binnen die selectie, dan kan je links zelf meer criteria ingeven en verder zoeken.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Op de themapagina 'stedentrips' van Belvilla krijg je een handig en leuk overzicht van alle steden waar ze actief zijn, met telkens enkele tips rond de bezienswaardigheden. In elke stad is er keuzen tussen zowel huizen als appartementen!

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Interhome verzamelde op haar website individuele stadswoningen en comfortabele stadsappartementen in het centrum van een hele reeks Europese steden en New York, steeds met de kwaliteit die we van hen gewoon zijn. Zoals steeds, een goede keuze voor je citytrip.

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  atraveo is onderdeel van de TUI-groep (Arke, Jetair), en gespecialiseerd in vakantiehuizen en vakantieappartementen. In bijna alle grote Europese steden kan je kiezen uit een waaier aan mooie appartementen voor tijdens je stedentrip!

  bekijk het aanbod
 • villas.com

  villas.com

  Net als op de zustersite Booking.com worden de huizen en appartementen op villas.com gepresenteerd aan de hand van een knappe fotoreportage en een score van de andere reiziger. Een mooi aanbod voor wie goedkoop wil logeren in een hoofdstad.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Gekende en betrouwbare bemiddelaar in het huren van vakantiehuizen en -appartementen. Via de thema-pagina 'citytrips en appartementen' kan je een vakantiewoning huren in 16 Europese steden!.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  Bij Chalet.nu vind je vakantiewoningen en appartementen in zowat heel Europa. Handig is dat je kan selecteren op 'afstand tot het centrum', ideaal bij het plannen van je stedentrip!

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  Bungalow.net

  Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureau’s. Het aanbod is hierdoor aangepast aan het internet en voorzien van heel veel foto’s, duidelijk en uitvoerige teksten en goede prijzen. Ze hebben ook een aanbod van zowat 12000 appartementen, waaronder heel wat in de grote steden van Europa.

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis citytrip