Blog

LOADING
 • "biologische" vakantiehuizen

  27 augustus 2016
  Topic biologische vakantiehuizen

  'Topic Travel' biedt een aparte categorie huizen aan onder de noemer 'Biologische Vakantiehuizen'

  Vindt u het belangrijk om te genieten van biologische producten? Veel van deze accommodaties verbouwen hun groenten zelf. U kunt dus zelf uw groenten plukken in de tuin en zien hoe biologische olijfolie en wijn geproduceerd worden. Op sommige locaties wordt er zelfs biologische zeep gemaakt van bijenhoning! De eigenaars vinden het altijd leuk u een rondleiding te geven over hun bedrijf.

  Misschien iets voor u? Via volgende link kom je rechtstreeks op de lijst: Topictravel.nl

 • Promotie France Comfort

  25 mei 2016
  actie France Comfort

  Tot 18 juni 2016 ontvangen vakantiegangers bij France Comfort maar liefst 50% korting op een boeking! Boek een prachtig vakantiehuis in Zuid-Frankrijk en geniet van het weer, de gastronomie en de rijke cultuur.

  France Comfort beheert en verhuurt Franse vakantieparken die net wat meer comfort bieden dan gemiddeld. De vakantiehuizen liggen in de Dordogne, de Languedoc, de Midi Pyrénées en de Poitou-Charente en zijn luxe en comfortabel uitgerust. De vakantieparken zijn veelal voorzien van een zwembad, restaurant, wifi, tennis, speeltuin, animatie en receptie met medewerkers die Nederlands en Engels spreken.

  Om te genieten van deze actie, ga naar de site van France Comfort !

 • Belvilla verkozen tot beste reisaanbieder

  4 maart 2016
  belvilla

  In Nederland organiseert de reissector elk jaar het feestelijke Reisgala van de Nederlandse Vakantie Awards. In 2016 werd Belvilla daarbij verkozen tot beste reisaaanbieder vakantiehuizen.

  Naar verluidt zijn de klanten van Belvilla niet alleen heel tevreden over de geboden service, ook de tevredenheid over de website blijkt uitstekend en vooral, de kwaliteit van de huizen zoals omschreven op de site blijkt overeen te stemmen met de werkelijkheid.

 • Nieuwe website

  1 maart 2016
  vind een vakantiehuis

  Onze nieuwe website staat online! Tal van nieuwigheden maken het zoeken naar een geschikte vakantiewoning nog eenvoudiger en doeltreffender. Ontdek snel de betrouwbare, gerenommeerde reisprofessionals gebundeld in een aantrekkelijke presentatie.

WELKOM OP ONZE BLOG

Vindeenvakantiehuis.com biedt het meest handige en overzichtelijke portaal in je zoektocht naar een vakantiehuis. Voor elke bestemming of thema zie je bij ons meteen welke aanbieder voor jou een aangepaste keuze heeft. Eenvoudiger kan niet!

Op onze blog houden we je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes in de sector of interessante, tijdelijke promoties die onze aandacht hebben getrokken. We wensen je veel leesplezier en alvast een fijne vakantie in de vakantiewoning die je via ons hebt gevonden!