Vakantiehuis België

Vakantiehuizen in België

België biedt talloze mooie wegdroomplekjes dichtbij. Je hoeft niet altijd ver weg te gaan om te genieten van een heerlijke minivakantie. In België ontdek je een onwaarschijnlijk palet van landschappen en bezienswaardigheden die het hele jaar door voor ontspanning zorgen. De meest populaire vakantiestreken zijn ongetwijfeld de Belgische Ardennen en de Noordzeekust. Maar ook het landelijke Haspengouw met zijn idyllische boomgaarden en de bekende kunststeden zijn het verkennen waard. Bovendien is het bourgondische België een land met een rijke culinaire traditie en staat elke streek bekend om zijn eigen typische producten, specialiteiten en gastronomie.


Happy Home

Happy Home verhuurt meer dan 250 vakantiehuizen in België en gaat prat op de hoge kwaliteit van hun aanbod. Hun selectie omvat inderdaad heel wat mooi verzorgde vakantiehuisjes. Bij de infofiche van elk huis hoort ook telkens een sterrenquotering en regelmatig delen andere reizigers hun ervaringen.


Ourthe & Somme

Wil je een vakantiehuis huren in de Ardennen? Het Belgische 'Ourthe & Somme' is al meer dan 35 jaar actief in deze regio. Ze beheren ondermeer 10 eigen vakantieparken (bvb in Vielsalm of in Durbuy), maar daarnaast hebben ze ook een aanbod individuele woningen te huur (en te koop). De modern ogende website navigeert aangenaam, je krijgt duidelijke foto's en het online boeken verloopt vlot!


ArdennenXL

Op de knappe website van ArdennenXL vind je een kwalitatief aanbod aan vakantiewoningen in de Ardennen en aan de Belgische kust. Per woning krijg je een representatieve diavoorstelling, reviews van eerdere gasten en een duidelijk overzicht van beschikbare periodes en prijzen. Boeken kan rechtstreeks op de site en verloopt handig. Je zoektocht mag zeker hier beginnen!


Tripadvisor

Tripadvisor is inmiddels een gevestigde naam voor z'n reviews over hotels en restaurants. Wist u echter dat ze ook actief zijn op het vlak van vakantiehuizen, met keuze uit meer dan 600 000 woningen? Het bijzondere is dat er (net als bij de hotels) ook heel wat reviews staan van vorige huurders, bovendien hebben ze ook heel wat huizen die je elders niet terugvindt. In België kan je voorlopig kiezen uit zowat 1500 vakantiewoningen.


Ardenne Résidences

Een absolute topper voor wie wenst te huren in de Ardennen: van moderne vakantievilla met zwembad tot authentieke hoeve met charme, het aanbod is van hoge kwaliteit (aan interessante prijzen), bovendien bieden zij een vlotte website met veel details van elke woning.


atraveo

Bij atraveo (onderdeel van de TUI-groep, bekend via Arke en Jetair) vind je een mooie selectie aan vakantiewoningen verspreid over heel België, van appartement tot chalet, aan goede prijzen.


Heerlijke Huisjes

Het Nederlandse heerlijkehuisjes.nl laat je kiezen uit meer dan 3000 vakantiewoningen verspreid over heel België. De vermelding van een gemiddelde score geeft een prima beeld van de tevredenheid van de andere reizigers. Er zijn ook regelmatig promoties. Een leuke site.


Holidaysuites.be

Vakantiehuis huren Belgische kust? Holiday Suites verhuurt vakantieverblijven in De Panne, Westende, Blankenberge en net over de grens aan de Opaalkust (Bray-Dunes, Hardelot). Interessant zijn de flexibele aankomstdagen! Ze garanderen ook de laagste prijs. Je kan online boeken op de modern ogende website. Een prima keuze voor een verblijf aan de kust.


Belvilla

Belvilla is marktleider in de Benelux in verhuur van vakantiehuisjes met een heel ruim aanbod, ook in België. De grootste keuze vind je in de Ardennen en in de provincie Luxemburg, maar ook aan de kust en in het binnenland zijn ze actief. Een verrassend mooie en vlotte website met een degelijk aanbod.


Basic Travel

Bij Basic Travel vind je een klein, maar daarom niet minder kwalitatief aanbod huizen, vooral gesitueerd in de Ardennen. De degelijke fiche per woning met veel informatie, ook over de omgeving, maakt het zoeken best handig.


Casamundo

Het van oorsprong Duitse Casamundo heeft een overzichtelijke website met een heel ruim aanbod aan vakantiehuizen, zowel aan de kust, in de Ardennen of elders in het land. Ze bieden ook een prijsgarantie: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug. Vakantiehuis huren Ardennen 12 personen? Bij Casamundo zoek je heel eenvoudig op basis van aantal personen en heb je een uitgebreide keuze in grotere huizen en chalets.


Ardennes Relais

Ardennes Relais is deel van de @Leisure groep (Belvilla, Casamundo, ..). Ze hebben meer dan 1000 vakantiewoningen in de Ardennen, verspreid over alle streken en variërend van groepskastelen tot knusse gîtes voor gezinnen, van back to basic tot superluxe met eigen wellnessfaciliteiten. Een knappe en handige website.


Villas.com

Wat nog maar weinigen weten is dat het uiterst succesvolle booking.com ook gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen. Op hun site villas.com vind je een heel ruime keuze aan vakantiehuizen over heel België. Het boekingsproces voelt eerder aan alsof je een hotel reserveert maar verloopt wel vlot.


VillaXL

Internationale organisatie die vakantiehuizen aanbiedt in meerdere landen waaronder zowat 300 in België . VillaXL is steeds op zoek naar de mooiste, gezelligste en meest bijzondere accommodaties en biedt vakantiehuizen die elders niet verkrijgbaar zijn!


Interhome

Een vakantiehuis huren in België ? Het van oorsprong Zwitserse Interhome verhuurt in de Belgische Ardennen een kleine honderd chalets en vakantiehuisjes. Daarnaast verhuren ze nog een 150 vakantiewoningen elders in het land. Het aantrekkelijke aanbod is mooi gepresenteerd en nodigt uit tot verkenning.


Novasol

Gekende en betrouwbare aanbieder die actief is in heel Europa en dus ook in België aanwezig met een ruim aanbod vakantiehuisjes. Je krijgt een uitgebreide infofiche per woning, een 'beste prijs garantie' en de online boeking verloopt uiterst vlot.


Bungalow.net

Al sedert 1996 biedt het Nederlandse Bungalow.Net woningen in Europa aan via internet. Ook in België hebben ze een ruim aanbod vakantiehuizen.


Chalet.nu

Hoewel je bij 'chalet' meteen aan wintersport denkt, biedt chalet.nu veel meer aan: in België hebben ze een aanbod van meer dan 2700 vakantiehuizen, verspreid over het hele land.

Deel deze website met je vrienden:

Uitwaaien aan zee?
De kust heeft veel in petto om vakantiegangers te bekoren. Naast brede stranden en beschermde natuurgebieden vind je er ook de plaatselijke culinaire specialiteit: vers gevangen, grijze garnalen. Bovendien is het niet ver: een ideale bestemming dus om je zinnen even te verzetten.
Vakantie in de Belgische Ardennen?
De Ardennen is een plek waar koppels en vrienden even wat tijd voor zichzelf kunnen vinden, genietend van een slow-weekend in een vakantiehuis. De belangrijkste troef van de Ardense valleien zijn uiteraard de talrijke wandelpaden in deze wondermooie natuur.