Vakantiehuis overige landen

In onderstaande lijst geven we een overzicht van die bemiddelaars waar je naast de traditionele bestemmingen ook in andere landen een vakantiehuis kunt huren:

LOADING
 • Happy Home

  happy home

  Naast de klassieke Zuid-Europese landen, Benelux en wintersportbestemmingen kan je bij Happy Home terecht voor vakantiehuizen in ondermeer Denemarken, Hongarije, Slovenië, Kroatië en Tsjechië. Een top site!

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Deze bekende verhuurder heeft een aanbod aan woningen in zowat elk Europees land en is daarnaast ook vertegenwoordigd in bvb. de USA, in Zuid-Afrika, Canada of Marokko.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Bij Casamundo vind je een aanbod aan vakantiehuizen in vrijwel elke Europese bestemming en in Amerika. Een extra troef is dat ze ook een prijsgarantie bieden: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug.

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  Bij atraveo (deel van TUI, bekend van ondermeer Jetair, Arke, Expedia) kan je kiezen uit meer dan 270 000 vakantiehuizen en -appartementen in de hele wereld. Of je nu naar Amerika wil, naar Afrika of naar Azië, je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een woning huren via atraveo!

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Novasol is van oorsprong Deens, maar beschikt over regionale kantoren in de meeste landen. De meeste woningen bevinden zich in de diverse West- en Oost-Europese landen en in Scandinavië.

  bekijk het aanbod
 • villas.com

  villas.com

  Villas.com, de zustersite van Booking.com biedt naast de reeds op onze site vermelde bestemmingen ook woningen aan in het Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Kroatië en Oostenrijk. Hun aanbod neemt snel toe, kijk dus regelmatig opnieuw!

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Het aanbod vakantiehuizen van Belvilla bevindt zich in hoofdzaak in Zuid-Europa, Oost-Europa, de Benelux en Scandinavië. Zeker voor Oostenrijk of Kroatië loont het de moeite hier te zoeken!

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  Chalet.nu heeft naast de klassieke bestemmingen ook een heel ruime keuze in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland (samen zowat 10000 woningen), maar ook in Oost-Europa en Groot-Brittannië. Verrassend!

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  Bungalow.net

  Bungalow.net bestaat al zowat 20 jaar en opereert uitsluitend via internet, waardoor ze scherpe prijzen kunnen hanteren. Ze hebben een ruime keuze aan vakantiewoningen, met keuze in Zuid-Europa, Scandinavië, Balkanlanden en meer.

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  villaXL

  VillaXL biedt naast onze vermelde bestemmingen ook huizen in Ierland, Oostenrijk en Kroatië. Heel professionele en aantrekkelijke website!

  bekijk het aanbod
 • Heerlijke Huisjes

  heerlijke huisjes

  Naast de Zuid-Europese landen heeft Heerlijke Huisjes vakantiewoningen in heel Scandinavië, Malta en de Balkan-regio.

  bekijk het aanbod
 • Topic travel

  topic travel

  De focus bij Topic travel ligt op Zuid-Europa enerzijds, en Kroatië, Tsjechië en Oostenrijk anderzijds.

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis Europa en elders

-->