Vakantiehuis aan zee

De zee blijft de ideale vakantiebestemming: genieten van de gezonde zeelucht, kinderen laten ravotten op het strand, een wandeling in de duinen, restaurantjes met verse vis, de kust heeft vele troeven. Een aantal aanbieders van vakantiehuizen biedt u de mogelijkheid te selecteren op basis van de ligging aan zee. Wij zetten de voornaamste op een rij:

LOADING
 • Casamundo

  casamundo

  Bij het van oorsprong Duitse Casamundo vind je een rubriek 'vakantie aan zee' waarbinnen je kan kiezen uit de klassiekers Frankrijk, Spanje, Portugal of Italië enerzijds en Nederland of Kroatië anderzijds. Wil je toch een andere bestemming, dan kan je bij 'criteria' een maximale 'afstand tot het water' ingeven. Een handige en overzichtelijke website met degelijk aanbod.

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  Binnen de TUI groep (Jetair, Arke, nu volop alles aan het omvormen naar TUI) is atraveo de afdeling gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen. Hoewel je geen categorie 'aan zee' hebt, kan je wel als criterium 'zeezicht/meerzicht' hanteren. Uitstekende website en heel ruim aanbod.

  bekijk het aanbod
 • Topic Travel

  topic travel

  Het Nederlandse Topic Travel Vakantiehuizen is als reisorganisatie al zowat 20 jaar gespecialiseerd in de verhuur van vrijstaande vakantiehuizen, waarvan veel met eigen zwembad. Via het thema 'zee en strand' vind je bij Topic Travel een selectie van meer dan 700 vakantiehuizen aan zee!

  bekijk het aanbod
 • Reli

  Reli

  Bij Reli, gespecialiseerd in het zuiden van Frankrijk, kan je vakantiewoningen selecteren per 'thema'. Onder de creatief bedachte categorie 'vitamine zee' vind je hun aanbod aan de kust. Reli is een familiaal Belgisch bedrijfje met een mooie en overzichtelijke website.

  bekijk het aanbod
 • Happy Home

  happy home

  Onder de rubriek 'vakantiehuis aan zee' verzamelde Happy Home alle vakantiewoningen aan zee of op loopafstand van het strand. Aangenaam zoeken in een gevarieerd aanbod van meer dan 500 vakantiewoningen, grote fotoreportages en duidelijke informatie.

  bekijk het aanbod
 • Aan zee

  aan zee

  Aan Zee Vakantiehuizen is al meer dan 10 jaar actief als bemiddelaar in het huren van gezellige vakantiehuizen, luxe villa’s en sfeervolle cottages aan de Nederlandse kust.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Belvilla is één van de marktleiders in de Benelux in verhuur van vakantiehuizen, met een heel ruim aanbod. Op hun inspiratiepagina 'aan zee' kan je kiezen uit meer dan 4000 woningen in Europa, gelegen vlakbij de zee.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Internationale organisatie die vakantiehuisjes te huur aanbiedt in meerdere landen. Bij Novasol kan je tijdens het zoeken selecteren op 'groepshuizen', het aanbod omvat om en bij de 600 vakantiehuizen te huur.

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Op hun pagina 'vakantiehuis aan zee' vind je bij Interhome een mooie selectie vakantiehuizen en appartementen, met of zonder zeezicht maar wel steeds gelegen in de nabijheid van de zee.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  Hoewel je bij 'chalet' meteen aan wintersport denkt, biedt chalet.nu ook mooie zomerhuizen aan! Wil je huren aan de kust, geef dan gewoon de maximale afstand in tot aan de zee, en je hebt keuze uit duizenden woningen.

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis aan zee