Vakantiehuis Duitsland

Duitsland is bijzonder populair bij Nederlanders en Belgen. Het land heeft heel wat te bieden en een vakantiehuis huren is er geen probleem. Wij zetten de voornaamste aanbieders voor u op een rij:

LOADING
 • Happy Home

  happy home

  Voor een vakantiehuis Duitsland is Happy Home ongetwijfeld een goede keuze: bij elk van de zowat 1500 vakantiehuizen Duitsland vind je een overzichtelijke beschrijving, mooie grote foto's en een gemiddelde score op basis van de ervaringen van andere huurders. Een top site!

  bekijk het aanbod
 • Interhome

  interhome

  Bekende verhuurder met een groot aantal vakantievilla's Duitsland (zowat 1500) in de aanbieding. De combinatie van een overzichtelijke website met grote foto's en per woning een Tripadvisor beoordeling maken van je zoektocht al een leuk begin van de vakantie.

  bekijk het aanbod
 • Casamundo

  casamundo

  Het van oorsprong Duitse Casamundo heeft een overzichtelijke website met een heel ruime waaier aan vakantiehuizen in zowat elke regio van Duitsland (van Sauerland, Essen, winterberg tot de Moezel of het Zwarte Woud). Ze bieden ook een prijsgarantie: vind je dezelfde woning elders goedkoper, dan betalen ze het verschil terug.

  bekijk het aanbod
 • atraveo

  atraveo

  Bij atraveo (deel van de TUI-groep, bekend van ondermeer Jetair, Arke, Expedia) kan je kiezen uit meer dan 30 000 vakantiehuisjes en -appartementen verspreid over Duitsland. Je krijgt duidelijke en uitgebreide informatie per woning, het boeken verloopt eenvoudig.

  bekijk het aanbod
 • Novasol

  novasol

  Novasol is van oorsprong Deens, maar beschikt over regionale kantoren in de meeste landen. Wie zoekt naar een vakantiehuis Duitsland, vindt op de handige website naast een ruime keuze vakantieverblijven ook heel wat informatie over het land zelf.

  bekijk het aanbod
 • heerlijkehuisjes.nl

  heerlijkehuisjes

  Nederlandse organisatie met vakantiewoningen in heel Europa, waaronder een honderdtal vakantiehuizen Duitsland. Een heel overzichtelijke website met veel informatie, een degelijke infofiche per woning en regelmatig goede promoties.

  bekijk het aanbod
 • Belvilla

  belvilla

  Het aanbod vakantiehuizen Duitsland van Belvilla telt om en bij de 2000 vakantiewoningen. De website is bijzonder up-to-date en navigeert snel en handig, met alle mogelijke informatie en foto's zoals je mag verwachten van een aanbieder van vakantievilla's.

  bekijk het aanbod
 • TripAdvisor

  TripAdvisor

  Met een keuze uit meer dan 5000 woningen in Duitsland heeft ook TripAdvisor zich een plaats veroverd op deze markt. Het is aangenaam zoeken en boeken op de site en - hun oorsprong indachtig - bij heel wat huizen vind je interessante beoordelingen van vorige huurders. Bij TripAdvisor vind je bovendien heel wat woningen die je elders niet zal zien.

  bekijk het aanbod
 • Chalet.nu

  chalet.nu

  Vakantiehuis Duitsland huren? Met keuze uit zowat 5000 vakantiehuizen profileert Chalet.nu zich als een echte specialist voor dit land. Je kan op de website selecteren op basis van talrijke criteria waaronder het aantal sterren of de prijs. Niet de mooiste website, maar best overzichtelijk en met voldoende informatie!

  bekijk het aanbod
 • Villas.com

  villas.com

  Wat nog maar weinigen weten is dat de uiterst succesvolle hotelvergelijker booking.com ook gespecialiseerd is in de verhuur van vakantiewoningen. Op hun site villas.com vind je een heel ruime keuze aan vakantiehuizen over heel Duitsland.

  bekijk het aanbod
 • Bungalow.net

  Bungalow.net

  Bungalow.net bestaat al zowat 20 jaar en opereert uitsluitend via internet, waardoor ze scherpe prijzen kunnen hanteren. Ze hebben een ruime keuze aan vakantiehuizen Duitsland, gepresenteerd aan de hand van door hun eigen team ter plaatse genomen foto's.

  bekijk het aanbod
 • VillaXL

  villaXL

  VillaXL heeft een vrij beperkte, maar toch mooie selectie aan vakantiehuisjes in Duitsland. Heel professionele en aantrekkelijke website!

  bekijk het aanbod
 • Basic Travel

  basic travel

  Ook Basic-Travel heeft een klein aanbod aan vakantiewoningen Duitsland. Ze bezoeken de huizen persoonlijk, geven een goede beschrijving en beoordelingen van zowel Basic-Travel als van eerdere reizigers.

  bekijk het aanbod

Vakantiehuis Duitsland

Huisje huren in Duitsland? Zowel in Nederland als in België behoort het land tot de meer populaire bestemmingen. Denk daarbij aan bvb appartement huren eifel Duitsland, huisje huren Essen duitsland, vakantiehuis Winterberg of sauerland, vakantiehuisje huren Zwarte Woud en ga zo maar door.

Ook de Kerstmarkten zijn uiteraard ontzettend populair en dat betekent dat vakantiehuizen rond deze periode zeer gegeerd zijn.

Wil je een goedkoop vakantiehuis of een groot vakantiehuis huren in Duitsland? Kijk dan eens op onze pagina Grote groepen< en je vindt een ruime keuze voor elk budget.

Appartement huren Duitsland aan een meer of aan de kust: bij onze verschillende aanbieders vind je zeker ook hier je gading!